Nieuwe stap voor stapkaart voor Schoonmaakadvies Lelystad

Behalve ons ruime ervaring in de schoonmaak bezit Handy-Clean schoonmaak bekwaam opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Voor het MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad onderhouden we het glazenwasser en de gevelreiniging zonder tussenkomst met onderaannemers.  

Raakt u dan ook juiste orienteren een andere vloer omdat u dan ook verwacht het de vloer ook niet verdere te redden kan zijn? Wacht vervolgens ook niet meer..... Handy-Clean mag een vloe...

Handy-Clean verzorgt vanwege zakelijke klanten dit ontmantelen betreffende de wietplantages in woningen en bedrijfspanden. Een foto's geven een beeld met de door de medewerkers aangetroffen ruimten en rotzooi welke achtergelaten via wiettelers.

Bij de diensten vervaardigen wij zo heel wat mogelijk toepassen aangaande natuurlijk afbreekbare producten en gespecialiseerde hulpmiddelen.

Het optimaliseren aangaande de levensduur en het behouden met ons proper oppervlak bestaan daarenboven een uitgangspunten. Door de ervaring en opleiding kunnen wij de volgende vloeren voor u onderhouden, kijk maar eens

In de showroom vindt u een omvangrijk assortiment keramische tegels: wandtegels, vloertegels, mozaïeken en listello’s. Daar we vertrouwen in specialisatie, verkopen wij géén natuursteen.

Via de persoonlijke benadering kunnen we de wensen vertalen tot een doelmatig en duidelijk werkschema. We snappen het ons schoon resultaat cruciaal kan zijn een afwissellende werk- ofwel woonomgeving.

Behalve ons ruime expertise in de schoonmaak bezit Handy-Clean schoonmaak bekwaam opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Voor dit MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad onderhouden wij het glazenwasser en een gevelreiniging zonder tussenkomst aangaande onderaannemers.  

Dit verzorging aangaande uw tegels kan zijn van belang. click here Niet louter teneinde ze er fraai uit te laten bemerken, doch verder wegens de levensduur. Daarom verkopen we tevens professionele schoonmaakmiddelen. En natuurlijk krijgt u er ook ons schoonmaakadvies voor.

Via SVS (opleiding voor werknemers in organisaties die zich bekwaam bezighouden betreffende schoonmaakonderhoud) geraken schoonmaakmedewerkers opgeleid. Doch verder beschikken over wij intern de opleiding voor schoonmaakonderhoud en glasbewassing in de praktijk.

Onder gevelreiniging valt dit tussen druk schoonspuiten en stralen met verschillende gevelsoorten betreffende heet water.

Betreffende totaal 42 medewerkers zorgt Handy-Clean elke dag een schone (werk)omgeving. Alang de medewerkers zijn opgeleid teneinde op professionele handelwijze een werkzaamheden uit te voeren. Weten daar waar jouw mee bezig raakt, kan zijn waar het teneinde zal. Zie ook “Personeel en opleiding”.

Handy-Clean schoonmaak & bedrijfsdiensten, al meer dan 35 jaar ons begrip op dit gebied betreffende glasbewassing in Dronten.

Onze voorliefde gaat uit tot het traditioneel reinigen van ramen, doch we kunnen de ramen ook reinigen met het steelwas systeem in combinatie betreffende osmose water.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuwe stap voor stapkaart voor Schoonmaakadvies Lelystad”

Leave a Reply

Gravatar